2010 m. rugsėjo 29 d., trečiadienis

Truputis naujienų arba šokoladiniai - bananiniai keksiukai premjerai!

Dabar galėčiau tarškėti neužčiaupdama burnos, nes tiesą sakant per ganėtinai trumpą laiką labai labai daug viskokiausių dalykėlių čia man nutiko, o ir kulinarinė - konditerinė pusė nebuvo nuskriausta :] Pradedant nuo pačių pačių pradžių, tai aplankiau visų chokoholikų rojų - Belgiją, su visais joje esančiais triufeliais, šokoladais ir kitokiais gėriais [o ten jų daug] ir dar aišku pilną lagaminą visokių tų gėrių partempiau namo, bet apie tai dar bus vėliau. Tada dar būdama Belgijoj ir valgydama pannos [pas juos velniškai populiarus sumuštinis - suvožtinis su daug daržovių ir mėsa arba žuvim pasirinktinai, bet turiu pridurti, kad be galo skanus] gavau pakvietimą sudalyvauti finaliniame žaidime "Mano skaniausias filmas", kuris vyko kulinarijos studijoje, kupinoje electroliux'o liukso liukso. Kepiau vegetarišką lazaniją filmui "Under The Tuscan Sun" [receptas jau seniai seniai čia dulka], prizo nelaimėjau, bet gavau kur kas daugiau - įvertinimą! Ir, žinoma, žavingą electroliux prijuostę :] ir visą galybę teigiamų emocijų. Toliau sekė be galo žaismingas ir spalvingas "bobų vasaros" savaitgalis Kaune, už kurį dėkinga boružei! Ir galų gale priėjome prie esmės, t.y. šiandienos įvykių, o tai buvo filmo Valgyk. Melskis. Mylėk premjera, kuriai ir buvo skirti šie keksiukai. Prigūžėjo pilnut pilnutėlė salė ir dar daugiau darbštuolių, kurios nepatingėjo atsinešti sausainių ar pyragų ir gėlių puokščių į cosmo vip premjerą. Filmas - fantastiškas, labai įkvepiantis, emocionalus, toks savas, kaip nunešioti marškiniai, o dar kai vaidina Julia Roberts... :] vertas, vertas dėmesio! O ir po filmo buvo galima kaip reikiant papuotaut, nes stalas visa ta žodžio prasme lūžo nuo pyragų ir sausainių gausos.


Receptą rasite čia, nes pagrindas tas pats, tik tiek, kad padarius tešlą ją padalinau pusiau ir į vieną dalį įmaišiau 1 šaukštą kakavos, o į kitą dalį įdėjau sutrintą bananą ir gavau tokius įdomius, mano receptorių atžvilgiu derančius skonius. Kas galėtų paneigti, kad bananai ir šokoladas nėra angel's food  :] na va ir  tada dėjau į savo gražuoles popierines formeles gerą šaukštą kakavinės tešlos ir tada bananinės kažkur apie 2 šaukštus, kad užsipildytų šiek tiek daugiau nei 2/3 formelės. Iškepusius atvėsinau, keletas jų gavo ir dekoro :] supakavau ir perrišau kaspinėliais, o kaip be jų... Skanių derinių!



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą