2009 m. rugsėjo 19 d., šeštadienis

Totaliai išsitaškę obuoliai


Šiandien... Taip šiandien ir vėl sukausi virtuvėj. Tai ne manija, tai gyvenimo būdo serialas. Muilo opera, kurioje kiekvienam iš mūsų yra skirtas vaidmuo. Nesitverdama savo mintyse pamaniau, kad užkandis prieš 2 sekinančias paskaitas vakare būtų neprošal... Obuoliai... Tol laikiau juos maišelyje, kol pradėjo keisti spalvą, intensyviai keisti spalvą. Keletą iš jų, labai vargingai atrodančių palikau obuolių pyragui, dar keletą pasilikau ateičiai, tik perdėjau į popierinį maišelį. Sakoma, kad geriausia obuoliukus laikyti krepšelyje, o bet tačiau čia tokio neturiu... O štai 4 iš jų buvo kuo puikiausiai pašauti į orkaitę.


Ingridientai: 

4 vidutinio dydžio obuoliukai
180g. desertinės varškės
10g. kokoso drožlių
saujelė razinų
pusės citrinos nutarkuotos žievelės
1a.š. tamsaus "muscovado" cukraus
2v.š. manų kruopų


Manau pasakoti kaip išsikepti obuoliukų tikrai nereikia, nes ko gero, tai paprasčiau už paprastą. Įdaras visiška fantazija. Neturint kokoso drožlių, muscovado cukraus ar netgi citrinos po ranka, kuo puikiausiai galima išsiversti ir be jų. Čia tiesiog buvo akimirkos protrūkis, polėkis... Kepiau 180 C apie 15 min. gal net 20, nes norėjau lb išsitaškiusių obuoliukų, kurie be galo panašūs į studentus penktadieniais...  Mmmm.... magiškas žodis savaitgalis...

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą