2010 m. rugpjūčio 24 d., antradienis

Where are you snowman?

Čia greičiau tęsinys to, ką pradėjau, bet vis nesugebu užbaigti. Kartu su žaviu uogų desertu apkalbėti buvo ir šie, žmonijai plačiau žinomi "sniego kamuoliukų" vardu, sutvėrimai. Ir staiga prisiminiau observatorijos gidės pasisakymą apie ateivius, pasirodo, kad tokių esą Lietuvoje, pora vargšų užrakintų ateiviukų kitaip dar matomų ir suprantamų kaip meteoritai... o fantazijoje jau reiškėsi žali žmogiukai su antenomis :)
Tai štai, sniegiukai verti dėmesio ir pagarbos dėl keleto dalykų ir pirmiausia dėl to, kad jie laaabai greitai pagaminami, antriausia: karštą vasaros dieną ir skanėstas ir atgaiva, nes nereikia kepintis prie orkaitės, visą darbą atlieką mūsų geras draugas šaldytuvas, trečiausia: jie negali nesigauti net ir beviltiškiausiam gamintojui, nes viskas itin paprasta, o be to galbūt gali suveikti net kaip įkvėpimo šaltinis... 


Reikės:
300g. varškės
300g. kokosų drožlių
200g. cukraus
1 v.š. aguonų
1 a.š. vanilino

Aguonas sumaišom su 4 v.š. kokosų drožlių ir atsidedam. Čiumpam varškę, ją ištrinam su cukrumi, vanilinu ir likusiom kokoso drožlėm. Delnais suformuojam rutuliuką, pavoliojam jį į aguonas su kokosu ir dedam į lėkštę. Pridarom daug daug ir visus laikinai priglaudžiam pas poną šaldytuvą, bet tik laikinai. Ir teoriškai ir praktiškai DONE! Skanaujam, vaišinam draugus ir kaimynus, visiem užteks:)

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą