2009 m. rugsėjo 26 d., šeštadienis

Maža prancūziška nuodėmė

La Patisserie Villon... Tai geriausias mano atradimas, ne... ne geriausias, o pats skaniausias. Nuo šiol kiekvieną penktadienį ten traukiu visiškai apsisprendus ko noriu ir ką pirksiu. Vos tik įžengus į nedidukę, bet mielą parduotuvėlę visos buvusios idėjos išgaruoja. Kai pamatai macaroons, eklerus su kavos ar šokolado įdaru, įvairiausius mini pyragaičius, sausainėlius, tortus, bandeles, o dar putėsiai... akimirką gali pagalvot, kad esi rojuj... :) čia jokiu būdu ne reklama, visi, kas dievina France, prancūzišką virtuvę, o dar labiau jų desertus, privalo čia apsilankyt!!!! Tai tokia vieta kur vėl ir vėl norisi sugrįžti... čia kaip iš "Pringles" traškučių reklamos: kartą paragavęs - negali sustot :) Pateikiu nuostabių trupininių sausainių su vaisių cukatomis nuotraukėlę :)


4 komentarai:

  1. oooo patisserie villon! aš iš ten labiausiai mėgstu kruasanus su šokoladu (prieš valgant dar šaldytuve palaikau) ir tokius serbentų drebučių pyragėlius :) o tokių sausainių dar neragavau, reikės pabandyt :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Beprotiskai viskas skanu.... O ypac paraveja maloni. Inga

    AtsakytiPanaikinti
  3. ZMONES KUR JUS MIEGAT ....
    GREITAI KELKITES IR BEKIT I lA PATISSERIE VILLON IR PIRKIT GAMINIU... KARTA PARAGAVUS NEGALI SUSTOTI... APTARNAVIMAS GERAS MALONI PARDAVEJA, TAMSIAIS GARBANOTAIS PLAUKAIS.

    AtsakytiPanaikinti
  4. Bri būtinai paragauk, tikrai verti nuodėmės :)
    Būna ganėtinai sunku surasti tokią vietą, kurioj sklinda šiluma ir ta šiluma ne dėl vitrinų lempelių, o sukurta pardavėjų, tokia fantastiškai magiška vieta sugrįžti vėl ir vėl ir vėl...

    AtsakytiPanaikinti