2010 m. liepos 22 d., ketvirtadienis

Oh berry berry!

Giedras dangus, ryškiai tvieskianti saulė, žalia, kvapni žolė ir daug, daugybė boružėlių: žalios, baltos, geltonos ir tradicinės raudonos su juodais taškeliais. Late kvapas ir žvakės kur kas ryškesniu kavos aromatu. Detalės... maža dėlionė be paveikslėlio, jo vietoje tuštuma. Ir tik horizonte ryškėjantis JIS. Toks spalvingas, toks gyvas, toks gaivus... Ar aš kada nors minėjau, kaip dievinu braškes? Ko gero ne. Nereikia būt dideliu genijumi, kad atspėt kodėl. Easy... Visi jas myli, dievina, garbina, jomis lepina. Braškės ir plakta grietinėlė - tradicinis romantikos derinukas. Bet šį kartą atidėkime romantiką į šoną, derinukus taip pat. Tiesiog žavi akimirka plūstelėjusi mano pasąmonėje, kuri davė štai kokį vaisių. Fresh and awesome dessert.


Reikės:
2 saujelių razinų
pusės labai sunokusio ananaso
trintų braškių
"sniegiukų"

Kadangi tai buvo ganėtinai kūrybinga akimirka, nes reikėjo sunaudoti keletą į savo gyvavimo pabaigą einančių sudėtinių dalių, manau visai neblogai. Razinkutes [po to kai labai gerai nuplaunate] dedame į lėkštės dugną, ant jų uždedame toookius sultingus ananaso gabalėlius supjaustytus kubeliais ir kitokiom formom. Tada kokius 3 sklidinus šaukštus trintų braškių su trupučiu cukriaus ir on top ponas sniegius :) [apie poną sniegių dar bus šnekos]. Easy, marvellous, just great...
Grab your spoons!

2 komentarai:

  1. Hi, I was wondering if you're the same midnight_lady who also has an OKcupid account. If you are, I saw your profile and got interested, but disheartened that you haven't been on for over a year. Instead of waiting that you might never even get back on, I decided to search elsewhere.

    If it is, please sign back on there, as it would be easier to see who I am :-!

    AtsakytiPanaikinti
  2. Well I have to disappoint you, cause I'm not the same girl, just same nick name.

    AtsakytiPanaikinti